COMPAS

Ce telefon folosește Julian Assange – omul care a speriat toate serviciile de spionaj

Omul care a pus pe jar cele mai importante agenții de spionaj din lume utilizează în516Z6VBKIcL._SL1181_ prezent un telefon mobil Samsung „flip” E1150C – model care s-a fabricat în perioada 2004-2006 – iar motivele sunt evidente!

Julian Assange înțelege perfect modul în care sunt folosite în prezent telefoanele noastre „inteligente” de către instituțiile guvernamentale specializate în culegerea de informații.

El este probabil cel mai cunoscut hacker din lume, după ce organizația WikiLeaks pe care a fondat-o în anul 2006 a pus la dispoziția opiniei publice documente clasificate ne-editate ce aparțin Ministerului de Externe al SUA, Agenției Centrale de Informații (CIA), Pentagon-ului… NASA, NSA.. ș.a.m.d.

În cel mai recent documentar realizat de producătoarea Laura Poitras în 2017, filmat în mare parte în interiorul Ambasadei Republicii Ecuador din Londra (acolo unde locuiește și azi azilantul politic Assange)  se poate observa fără urmă de îndoială cum vestitul hacker folosește un Samsung E1150C pentru conversațiile sale telefonice. Pentru cei interesați documentarul „RISK” este disponibil în prezent pe rețeaua americană Netflix.

Julian-Assange

Vorbind despre FaceBook fondatorul WikiLeaks a avut următoarele aprecieri:

„Facebook în mod special este cea mai îngrozitoare mașină de spionaj care a fost inventată vreodată. Aici avem cea mai completă bază de date din lume despre oameni, relațiile lor, numele lor, adresele lor, locațiile lor și comunicările între aceste persoane, rudele lor, toate situate în Statele Unite, toate accesibile serviciilor de informații din S.U.A.” – Julian Assange

Categorii:COMPAS

Etichetat ca:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.